Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Terug naar recepten

Wrap met kip en mayonaise

  • 2:1 Ratio
  • RECEPT VOOR: 1 portie
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 25 minuten
  • BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

Recept biedt ongeveer:

35.1g
Vet
5g
MCT
11.8g
Eiwit
5.2g
Koolhydraten
388 kcal
Energie

Bereiding voor tortilla:
Stap 1

Meng alle ingrediënten voor de tortilla, behalve het water, samen in een kom.

Stap 2

Voeg het kokende water toe en roer tot een deeg.

Stap 3

Bedek de kom plaats ze in de koelkast gedurende 10 minuten om af te koelen (dit maakt het gemakkelijker om het deeg uit te rollen).

Stap 4

Rol het deeg uit tussen een vel bakpapier tot een cirkel met een diameter van ongeveer 12 cm.

Stap 5

Verwarm een koekenpan op een middelhoog vuur en bak de tortilla gedurende 1 minuut aan elke kant.

Bereiding vullen:
Stap 1

Verwarm de olie in een koekenpan op een gemiddelde temperatuur en voeg de kip toe. Bak gedurende 5 minuten, voeg de tomaten en de bosuitjes toe en bak nog eens 5 minute Laat afkoelen in een kom.

Stap 2

Verdeel de mayonaise over de tortilla, voeg de vulling toe in het midden en rol de wrap op alvorens te servere

Controleer altijd met uw diëtist wat geschikt is voor u. De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en is gebaseerd op specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.

MCTprocal® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Geschikt vanaf 3 jaar. Dieetvoeding bij lange ketenvetzuuroxidatiestoornissen, vetmalabsorptie en overige aandoeningen die een dieet rijk aan MCT en arm aan LCT vereisen. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Niet geschikt als enige voedingsbron.

Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet. Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • Tortilla Wrap
  • 18g Amandelmeel
  • 4g Psyllium Husk
  • 8g MCTprocal™
  • 1g Knoflookpuree
  • 1g Tomatenpuree
  • 1 snuifje Gedroogde kruidenmix
  • 20g Kokend water
  • Vulling
  • 5g Olijfolie
  • 30g Kipfilet, in blokjes gesneden
  • 10g Tomaten, in blokjes gesneden
  • 2g Bosuitjes, fijngehakt
  • 14g Mayonaise